Vi på Tonträff

Lars Carlén, Podcaststrateg och podcastproducent

E-post: lars.carlen@tontraff.se

Telefon: 070 529 94 42

Sedan långt tillbaka har Lars Carlén arbetat med det som ligger längst fram inom marknadskommunikation. Redan 2002 skrev ha en av de absolut första böckerna om digital marknadsföring som gavs ut på svenska av Liber, titeln är ”Varumärket på Internet”. Tillsammans med varumärkeskonsulten Richard von Essen skrev han sedan boken ”Bli en varumärkesbyggare”, även den utgiven av Liber. Spännande roller inom företag som arbetar inom digital marknadsföring har Lars haft, bland annat har han varit läre på Nackademin där han framför huvudsakligen undervisade i marknadsföring och försäljning, Sales Manager på Webanalys (nuvarande iProspect), Porföljansvarig på Bonnier Banneradministration (som senare blev AdServing) och på Digital Broker. I rollen som journalist har han skrivit för Finanstidningen, Internetworld, Du&Co och flera andra tidningar. Numera använder han sin gedigna journalistiska erfarenhet till att producera poddar och film, samt skriver på svenska och engelska. Lars är fil mag i Medie- och kommunikationsvetenskap.

Marie Eriksson, Podcastproducent

E-post: marie.eriksson@tontraff.se

Telefon: 076 212 93 34

Har lång erfarenhet från Sveriges Radio där hon arbetat för P1. På Utbildningsradion har Marie varit radioproducent och reporter. Hon har rapporterat om många olika samhällsfrågor och har även arbetat för Europeiska socialfonden. För landstinget och företag inriktade på vården har hon skrivit om forskning, medicin och hälsa. Idag medverkar hon löpande i Bonniers magasin Syre, där hon skrivit om allt från konst till David Bowie. Marie har examen från Journalisthögskolan i Stockholm.

Louise Bergman, Podcastproducent

Louise BergmanAtt rapportera om sociala frågor och psykologi är det Louise helst gör. Hon är en genuin Reporter- och projektledartyp som ser till att saker blir gjorda snabbt. Ämnesområden hon rapporterat om har varit allt från alkoholhantering inom restaurangbranschen och diverse hälsofrågor till kvalitetsarbete inom industrin. Louise är fil. kand. i Medie- och kommunikationsvetenskap.

Eric Vo, ljudtekniker

Sedan många år är ljud och musik Erics passion och yrke. I över tio år har Eric varit verksam som ljudtekniker och han arbetar idag med studio och scenljud på heltid. Under åren har Eric producerat röstinspelningar till bland annat tv, radio, bokförlag och museum. Eric gör slutmixning och mastering av poddar och andra berättade ljudproduktioner. Eric skapar också jinglar, musik och ljudeffekter som stärker lyssningsupplevelsen och budskapet.
Med stor erfarenhet av ljud, ljudupptagning och de verktyg han använder har Eric goda insikter i vad som krävs för att nå ett bra resultat.