Referenser

̶  Ljuddokumentationen av Bergslagssatsningens slutkonferens gav en mycket bra resumé och helhetsbild av projektet. Många har lyssnat på ljuddokumentationen och gett positiv feedback – ett sätt att dokumentera som jag varmt rekommenderar, säger Birgitta Wahlberg, processledare, Bergslagssatsningen.

̶  Samarbetet med Tonträff har fungerat mycket bra. Podcasten Värmländska smaker gör att projektet når många med erfarenheter och kunskaper. Projektledningen valde Tonträff på grund av goda rekommendationer av Tonträff, säger Marie Östblom, projektledare för Värmländska smaker i kulturhistoriska miljöer, som är en satsning finansierad av Jordbruksverket, Länsstyrelsen Värmland, Region Värmland och Filipstads kommun. 

– Lars Carlén är en skicklig podcastproducent som jag jobbade med i ett eventsammanhang. Lars höll i ett föredrag för våra kunder kring viktiga tips om att starta, producera och växa en podcast. Kundernas svar i en utvärdering efter eventet var enhälligt positiva! Jag har haft med Lars att göra i andra sammanhang och han är alltid en fröjd att jobba med! Säger Viktor Sjöberg, Experience Manager på SEB.