Poddproducent att hyra – tillsammans tar vi er podcast till nästa nivå

Om ni redan driver en podcast blir en av Tonträffs erfarna poddproducenter bollplanket som tillför vad som behövs för att vässa och sprida den ytterligare. Tillsammans med er ser vi till att lyssnarna och ni får ut mer av er podd. Det som ofta händer när en podd varit igång ett tag är att den ursprungliga entusiasmen bland de som arbetar med den svalnar. Kanske finns en frustration över att vissa av de mål som sattes upp från början inte är uppnådda och att arbetet med podden kanske upplevs som något som tar mycket tid. För en del dyker det upp funderingar på att lägga ner poddsatsningen. I det skedet är idéer och inspiration från en av Tonträffs poddproducenter värdefulla för att bidra med nya idéer och inspiration från Tonträff som är genuina poddfanatiker. Behöver ni kan vi även ser över hur ert arbetsprocess med poddcasten blir effektivare.

Ni är proffs på er bransch, er verksamhet och era erbjudanden. Tonträffs styrka är att vi har fokus på podcast och poddmarknaden. Vi håller oss ständigt uppdaterade på podd och berättat ljud.

Steg för steg till er vässade podcast

  • Inledningsvis går vi igenom hur produktionen av era poddavsnitt och spridningen av avsnitten har fungerat. Vi analyserar vad som har fungerat bra och vilka utmaningar och önskningar som finns för podcasten framöver.
  • Vi gör research för att få fram det som poddens målgrupp efterfrågar.
  • Tonträff presenterar en handlingsplan för er med konkreta insatser för att utveckla podcasten i riktningen ni efterfrågar upp för den.
  • För att säkerställa att insatserna i handlingsplanen blir av i tid skapar vi en uppföljningsplan. Vi fungerar som er trygga partner som ser till att insatserna blir genomförda.