Konferensdokumentation i ljud – som aktiverar och sprider konferensens höjdpunkter

När ni arrangerar nästa konferens ser vi gärna till att deltagarna får en ljuddokumentation efteråt med intressanta idéer som togs upp under evenemanget. Tänk dig som ett intressant poddavsnitt eller radioreportage så får du rätt känsla för vad vi menar. Det hela blir aptitligt redigerat och i lagom längd att lyssna på. Det kan antingen vara totalt fokus på föreläsarna eller vara en blandning av intressanta idéer från föreläsarna och reflektioner från deltagarna.

Vi har erfarenhet av att skapa sådan här uppskattade dokumentationer i ljud av konferenser och utbildningsdagar, så hör av er för att få veta mer.

Styrkorna med konferensdokumentation i ljud

  • Det är lätt att ta till sig både för deltagarna och för andra.
  • Uppskattat av deltagarna.
  • Ett bra sätt att dokumentera vad som togs upp under konferens, vilket är värdefullt för tillbakablickar även lägre fram.
  • Fungerar för att sprida intresse för kommande evenemang, både till de som var med och till andra som är intresserade av ämnet.
  • Ett tydligt sätt att visa att ni är med i tiden och drar nytta av ljudrevolutionen potential.

̶  Ljuddokumentationen av Bergslagssatsningens slutkonferens gav en mycket bra resumé och helhetsbild av projektet. Många har lyssnat på ljuddokumentationen och gett positiv feedback – ett sätt att dokumentera som jag varmt rekommenderar, säger Birgitta Wahlberg, processledare, Bergslagssatsningen.

Klicka här för att komma till Bergslagssatsningens konferensdokumentation i ljud.